Между САЩ и Германия е възникнал конфликт заради компанията Кюр

...
Между САЩ и Германия е възникнал конфликт заради компанията Кюр
Коментари Харесай

Тръмп предлага „крупна сума“ за ексклузивен достъп до ваксина срещу Covid-19

Между Съединени американски щати и Германия е зародил спор поради компанията " Кюр вак " от немския град Тюбинген, занимаваща се с създаването на ваксина против новия ковид. Изданието " Велт ам зонтаг " показва през днешния ден, като се базира на източници от ръководещите кръгове в Германия, че президентът Доналд Тръмп се пробва да притегли немските учени на работа в Съединени американски щати или да обезпечи новия медикамент извънредно за своята страна, написа Novini.bg.

По данни на изданието американците в частност дават обещание на компанията да дават крупна парична сума, само че, при изискване че новата ваксина ще получат единствено Съединени американски щати. " И само Съединени американски щати ", декларира източник на вестника от немското държавно управление.

В отговор на въпрос на " Велт ам зонтаг " здравното министерство на Германия показва, че " немското държавно управление е мощно заинтригувано имунизациите и средствата против новия ковид да се създават и в Германия или в Европа ". " Във връзка с това държавното управление поддържа интензивни контакти с компанията " Кюр вак ", означи ведомството.

Вестникът показва, че немските управляващи пробват с всички сили да задържат " Кюр вак " в Германия. Тя работи по имунизацията против ковид дружно с Института за създаване на ваксини и биомедицински лекарствени средства " Паул Ерлих ".

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР