Между 14-годишното момче от Несебър и неговата жертва, 49-годишният Игор

...
Между 14-годишното момче от Несебър и неговата жертва, 49-годишният Игор
Коментари Харесай

Между 14-годишното момче и жертвата е имало уговорка за секс

Между 14-годишното момче от Несебър и неговата жертва, 49-годишният Игор е имало спогодба за секс. Двамата не са се познавали преди срещата им в деня на убийството. Запознали са се на улицата и след къса уговоркаса се отправили към остаряла каравана в гористата околност в региона на Слънчев бряг, наоколо до заведение.

Там 14-годишното момче в последния миг се е отметнало от ангажимента за секс. Македонецът се е опитал да го склони, разследване на което малолетният мунанася няколкоудара с дървен прът, които са били съдбовни. Момчето еоткраднало от жертватасумата от 1800 лева С парите е покрил обвързване към заложна къща. Все още не е открит и мобилния телефон на 49-годишния Игор.

Това заяви шефът на полицията в Бургас, гл. комисар Калоян Калоянов.

Македонският граждан е работел през зимата в Банско. В Слънчев брягпристигна преди няколко дни преди случая зада стартира работа в хотелски комплекс. Сигнал за изгубването му подава негов племенник, с който са били и сътрудници.

14-годишният юноша от Несебъре престъпно проявен, против него има досъдебни производстваза обир и кражба. Не е известно да посещава учебно заведение. Той е от семейство с невисок обществен статус.

По думите на наблюдаващият прокурор от Окръжната прокуратура - Бургас, задържаният е притеглен като обвинен по член 115.

Максималното наказване, което той може да получи, поради възрастта си е до 5 години отнемане от независимост. Акообвинението се преквалифицира -убийство с користна цел, присъдата може да бъдепо-голяма.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР