Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката

...
Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката
Коментари Харесай

Раздяла! Мегз изтри Рончев от живота си!

 Мегз изтри обичания си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката Миглена Каканашева изненадващо се оказа безусловно сама, а предприемачът не попада по никакъв метод в обществените й мрежи. Това видяха почитатели на дизайнерката, която започва преди броени дни следващото риалити шоу в интернет, отдадено на битката с насилието против дами.

В края на предходната седмица бясно влюбената Мегз постави чертата на предприемача и изтри до една всички фотоси за любовта им от всичките си профили в обществените мрежи. Веднага Мегз попадна в полезрението на почитателите, които я засипаха с въпроси дали се е разделила с транспортния необут.  " България през днешния ден " се свърза с топдизайнерката и риалити гуру, само че Каканашева отхвърли коментар дали с предприемача към този момент не са дружно.

Тя подмина с безмълвие и слуховете, че някогашната брачна половинка на Рончев - Зорница, е дала прошка на погрешната си половинка и " си го е прибрала назад ". Мегз отдавна разяснява, че желае и да има детенце, като даже преди ден разгласи, че се надява " това благополучие да ме споходи скоро ". Тя обаче отхвърли мнения на почитателите си за какво обичаният Рончев, от който се чака това, ненадейно се е изпарил от живота й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР