Мегз е от известните българки, които обичат да споделят с

...
Мегз е от известните българки, които обичат да споделят с
Коментари Харесай

Мегз говори за "втора чакра", женската си енергия и съблазнява с бански на Витоша

Мегз е от известните българки, които обичат да споделят с почитателите си за житейските прозрения и научени уроци. По този метод тя се пробва да оказва помощ на доста млади девойки, които евентуално минават през същото, с което Мегз към този момент се е сблъскала. Така неотдавна моделиерката и инфлуенсър показа в Инстаграм за своята трансформация. Как е постигнала този баланс ли - ами с готовност и доста работа върху себе си.

Виж още:

" След като преборих стотици свои страхове и трансформирах тялото си от анорексична уязвимост към обикновено. След като се успокоих и възстанових метода си на живот от краен работохолизъм към малко по-нормално. И най-важното, откакто построих трайни привички по всичко гореизброено, които считам да подкрепям отсега нататък, през днешния ден самата аз към този момент се усещам постоянна и мощна - сама по себе си, поради това, което съм - Миглена ", написа чаровната инфлуенсърка. 

Младата хубавица споделя, че към този момент е подготвена да поеме по нов път, който назовава още " втора чакра ".

Виж още:

" Затова към този момент се усещам подготвена да мина към един нов стадий на личностното ми рационализиране. Втора чакра. Тук ще работя интензивно върху женската си сила, желанията си, сексуалността си, основаването на поколение, потребностите си, удоволствията и потискането, възприятието за виновност ", написа още тя и добавя, че в първа чакра всичко се въртяло към земята - корените, храната, здравето, стабилността. " Във втора чакра - всичко ще се върти към водата ", което изяснява евентуално за какво навръх това прелестно място е снимана. Мегз е избрала да направи красива фотосесия на Боянския водопад и несъмнено може да се каже, че наподобява прелестно.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР