Меглена Кунева сдава лидерския пост в ДБГ. Мизантропите не правят

...
Меглена Кунева сдава лидерския пост в ДБГ. Мизантропите не правят
Коментари Харесай

Кунева прогнозира политическа криза

Меглена Кунева сдава лидерския пост в ДБГ . " Мизантропите не вършат добра политика ", предизвести в словото си пред делегатите на конгреса на партията тя. Липсата на среда било най-трудното в правенето на политика . " Свободата продължава да се срутва ", недоволна е тя.

Честна политическа среда не можела да се реализира бързо . Но в случай че това не се променяло, никой почтен човек нямал късмет. " Затова не преставам в политиката ", показа Кунева.

" Моят опит има значение ", добави тя и даде обещание поддръжка на новия водач на партията, който ще бъде определен по-късно денем. Тя твърди, че съревнование на долу не е тяхното съревнование .

 Димитър Делчев е единственият кандидат-председател на ДБГ
Димитър Делчев е единственият кандидат-председател на ДБГ

Богдана Станоева се отхвърли

Меглена Кунева направи разбор на присъединяване на партията в предходната власт . " Винаги сме имали съответна визия за развиването на страната ", счита тя. И съперници, и съперници признавали приноса на ДБГ в интернационален проект . Меглена Кунева посочи приноса на партията за развиването на образованието.

Антикорупционният закон регресира , подлага на критика днешната власт тя. " Казахме задоволително, казахме на няколко пъти по какъв начин би трябвало да наподобява този закон ", акцентира Кунева и съгласно нея би трябвало да се ревизират цивилен сигнали. " Корупцията е тематика, която може да събори властта ", счита тя.

Лидерът на ДБГ в оставка вижда политическа рецесия. Тактиката на отлагането на закона обиждала интелигентността на всеки, по мнението. Партията желае да обърне вълната и да спре упадъка, който влиза посредством корупцията. Законът можел да е признат преди четири години , счита тя. Искам деяние, не просто говорене, безапелационна е Кунева. Според нея може да се стигне и до политическа рецесия . Партията желала всеки човек у нас да живее добре . Социалната политика не би трябвало да оставя хора зад борда , по думите й. Нямало консенсус в днешната политическа среда, съгласно нея . Властта трябвало да е еднообразно взискателна към всички. ДБГ желае способени лица във властта и администрацията. Необичайни ограничения в областта на сигурността желае Меглена Кунева.

Още по нейно време като образован министър трябвало да се покачат учителските заплати. Тя желае втори училищен събор, на който да отиде и министър председателят . " Република България имаше голям капацитет ", проучва водачът на ДБГ в оставка. Неговото основаване бил верен ход. Блокът сътвори упования у хората, че сме се намерили, сподели Кунева. Проблемите в Република България бяха доста, показа тя и напомни вътрешно политическите боричкания в него. Меглена Кунева желае обединяване на десните сили . Разпадът на блока бил повода за неуспех на вота.

ДБГ се бори за запазването на Република България, посочи тя. ГЕРБ влезе в политиката като партия на властта , счита водачът на ДБГ в оставка. " В момента има отиграване на промени, фасади, има застой ", проучва обстановката Меглена Кунева. Отговорността за неналичието на промени е на ГЕРБ, по думите й. Сега ДБГ е съпротива на партията на Бойко Борисов . Партията възнамерява апостолска работа., съгласно Кунева бъдещето на дясното е необятна реформаторска опция. В такава коалиция ДБГ ще взе участие в локалните избори. Натрупвали се проблем след проблем в локалната власт. " Търсете обединения през съидейници ", поучава тя съпартийците си. Нямаме личен глас в европейската политика , е мнението на Меглена Кунева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР