Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо прикова вниманието с една

...
Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо прикова вниманието с една
Коментари Харесай

Роналдо цъфна с лакирани нокти на краката

Мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо прикова вниманието с една от новите си обява в Инстаграм (където е най-следваната персона изобщо), на която театралничи в сауна. Mного негови почитатели видяха, че има черни лакирани нокти на краката си. На пръв взор смущаващо, само че има основателна причина, заради която той и други топ спортисти избират да го създадат.

И до момента в който внушителната му фигура е на напред във времето, доста почитатели се чудят за какво са му лакирани ноктите на краката, а Bild написа, че повода е доста елементарна.

Много топ спортисти, като ММА бойци, също лакират ноктите си, а съгласно източник на немския Bild, спортистите ги лакират или покриват със защитно покритие, с цел да предотвратят гъбичките и бактериите по ноктите.



Не за първи път Роналдо е засичан с лакирани нокти, като още през януари ММА боецът Франсис Нгану разгласява фотография, на която се прегръща с Роналдо и демонстрира лакираните нокти на португалската звезда.

38-годишният техничар – който е спечелил пет Златни топки – означи 11 гола в 12 мача, откогато се причисли към саудитския Ал-Насър при започване на годината и продължава да е измежду най-коментираните звезди на планетата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР