Меган Трейнър обяви 31 януари 2020 година за премиерна дата

...
Меган Трейнър обяви 31 януари 2020 година за премиерна дата
Коментари Харесай

Меган Трейнър пуска нов албум – „Treat Myself”

Меган Трейнър разгласи 31 януари 2020 година за премиерна дата на дълго чакания ѝ трети албум – „ Treat Myself “.

За да отпразнува значимата вест певицата триумфално се завърна в шоуто на Елън ДеДженеръс, с цел да извърши за първи път в телевизионния ефир сингъла „ Wave “, с присъединяване на Майк Сабат.

По време на предаването тя разгласи релийз датата на албума с думите: „ Толкова се вълнувам да споделя с вас премиерната дата на идния ми албум „ Treat Myself “ при Елън през днешния ден! Никога до момента не съм работила толкоз доста по албум и не съм била по този начин горда с музиката си, нямам самообладание всички вие да я чуете! Приготвила съм и много вълнуващи колаборации, за които ще разберете напълно скоро… на 31 януари! Този път в действителност! “.

Парчето „ Wavе ” уместно показа „ Treat Myself “ с пленително музикално видео.

В минималистичния арт клип Меган изгрява с огнени придвижвания измежду навалица от танцьори, а медиите разказват музикалния план като „ електро-поп съвършенство “, “което мощно отнася публиката “, пишат музикални критици.

В поддръжка на идния албум Меган Трейнър пусна нова ария, озаглавена „ Workin’ On It ”, с присъединяване на Ленън Стела и Саша Слоун.

Обединявайки три от най-впечатляващите гласове на актуалната известна музика за първи път, колаборацията се подрежда измежду блокбъстърите. Ленън и Саша основават динамична естетика, до момента в който Меган заема центъра на сцената с непоколебимо осъществяване.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР