Меган Маркъл сподели в интервю пред Опра Уинфри, че членове

...
Меган Маркъл сподели в интервю пред Опра Уинфри, че членове
Коментари Харесай

Меган Маркъл направи смразяващо разкритие: Мислех за самоубийство

Меган Маркъл показа в изявление пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство са се тревожили за цвета на кожата на нейния наследник Арчи, още до момента в който е била бременна, съобщи телевизия Си Би Ес, представена от AFP и Ройтерс.

Съпругата на принц Хари сподели също, че Бъкингамският замък е отказал да даде протекция на детето ѝ, каквато е традицията. Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. „ Не желаех повече да живея”, съобщи Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

По думите на Меган изключително я терзаели „ паниките и диалозите в кралския двор, до момента в който е била бременна, за това какъв брой тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете”. Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от учудване: „ Какво?”, а по-късно да замълчи за миг, отбелязва AP, съобщи Нова телевизия.

„ През месеците, когато бях бременна, от самото начало чувах, че няма да получим сигурност и трофеи, както и тревожни мнения за това какъв брой тъмна може да е кожата на детето, когато се роди”, сподели Меган, която е метис - по този начин се назовават потомците на смесени бракове на европейци и американски индианци. Попитана от кого е чула сходни мнения, тя съобщи единствено: „ Смятам, че това мощно би ги злепоставило”.

Меган сподели, че английското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор освен не са я защитавали, само че и прибягвали до неистини, с цел да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала брачната половинка на принц Уилям - Кейт. Съпругата на принц Хари показа, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ положение, само че не е направило нищо, с цел да ѝ помогне. „ Просто към този момент не желаех да пребивавам. И това бе нещо доста ясно и действително и е непрекъснато плашеща мисъл. Спомням си по какъв начин той (Хари) просто ме утешаваше”, сподели Меган в изявлението за Опра Уинфри. Съпругата на принц Хари показа също, че двамата чакат да им се роди щерка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР