Меган Маркъл ще стане член на британското кралско семейство след

...
Меган Маркъл ще стане член на британското кралско семейство след
Коментари Харесай

Меган Маркъл излезе хубавица №1 в британското кралско семейство

Меган Маркъл ще стане член на английското кралско семейство след сватбата си с принц Хари през май. За мнозина обаче тя към този момент е кралска персона, освен това най-красивата измежду по-младите дами от семейството, написа в. " Дейли експрес ", представен от " Монитор ". Твърдението, че госпожица Маркъл е най-красивата измежду дамите от своето потомство в кралското семейство е на доктор Джулиан де Силва от клиниката за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон. Думите му се основават на науката или по-скоро на така наречен златно сечение за хубост.
Според математическия способ, употребен още от античните гърци, 36-годишната Меган Маркъл има по-съвършено лице от херцогинята на Кембридж Катрин и Зара Филипс, също 36-годишни, както и от принцесите Биатрис и Юджини, надлежно на 29 и 27 години.
Прилагайки метода, доктор Да Силва е открил, че с резултат от 87,4 % пропорциите сред очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето на бъдещата брачна половинка на принц Хари се приближават оптимално до древногръцкия блян за физическо съвършенство.
Второ място с 86,8 % заема херцогинята на Кембридж Катрин. Зара Филипс е трета с 81,6 %, следвана от принцеса Биатрис с 80,7 % и принцеса Юджини със 79,3 %.
" Отдавна се счита, че златното сечение, чиято приблизителна стойност е равна на 1,618, крие тайната за хубостта. Сега, с помощта на компютърни техники, можем да го използван към лицата на принцесите ", споделя доктор Джулиан де Силва.
Макар да има най-голям резултат измежду представителките на кралското семейство от своето потомство, Меган Маркъл изостава от дамата, чиито лицеви пропорции на 91,85 % се приближават до идеала за хубост - актрисата и някогашна брачна половинка на Джони Деп Амбър Хърд.
Според античния способ по-красиво лице от това на Меган Маркъл има и първенецът измежду мъжете Джордж Клуни, чиито пропорции подхождат на 91,86 % на мерилото за красота.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР