Меган Маркъл и нейната прекрасна, винаги лъскава и добре оформена

...
Меган Маркъл и нейната прекрасна, винаги лъскава и добре оформена
Коментари Харесай

6 мантри за разкошна прическа от фризьора на Меган Маркъл

Меган Маркъл и нейната прелестна, постоянно лъскава и добре завършена коса са образец за подражателство за всяка от нас. От английския Vogue помолиха фризора на Меган да показа най-важните си правила за луксозна прическа.

Джордж Нортууд се грижи освен за гривата на Меган. Той е фризорът както на Алекса Чънг, по този начин и на Алисия Викандер. Ето какво поучава той:

За вярното изсушаване:

“Когато употребявате артикул без отмиване, заложете на минимално количество. Най-важното е да не утежнявате косъма, тъй като по този начин ще получите само противоположен резултат. Можете да изберете артикул, който да подчертае естествените леки талази, които множеството дами имат в косите си ”.

За ободряване и покачване в корените:

“Смятам, че е значимо една жена да има в себе си дребен флакон изсъхнал шампоан. Така в случай че носи шапка, а в някакъв миг пожелае да я смъкна, може преди този момент да напръска малко изсъхнал шампоан в корените с наведена напред глава и по този начин да освежи кожата и да я избави от сплескания тип. Харесвам сухите шампоани Redken, а Batiste имат няколко разновидности, които се оферират и в мини опаковка ”.

 6 мантри за луксозна прическа от фризьора на Меган Маркъл

За двойното измиване:

“Когато измивате косата, нанасяйте шампоан по два пъти. Първата доза е за жестоко унищожаване на замърсяванията, а второто измиване към този момент оставя косата безупречно чиста. Много значимо е най-после да изплакнете косата добре, тъй че да не остане никакво количество артикул по косъма, другояче ще отнемете от блясъка на косата ”.

За положителния резултат от балсама:

“Ако го нанасяте на мокра коса, това разрежда формулата на балсама и той не работи толкоз добре. Попийте леко косата с забрадка и тогава сложете еликсир. Ако пък краищата ви са изключително сухи или имате балеаж, нанасяйте по-обилно по връхчетата на косата ”.

 6 мантри за луксозна прическа от фризьора на Меган Маркъл

Как да използваме сухия шампоан най-добре:

“Предпочитам да употребявам сухия шампоан като превантивна мярка. Повечето дами прибягват до него тогава, когато косата им към този момент се е зацапала и омазнила. Аз предлагам да пръсвате в корените малко преди косата да е изгубила свежия си тип, изключително в случай че тя е тънка и фина и се замърсява относително елементарно ”.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР