Меган Маркъл и Амал Клуни са две съпруги на двамата

...
Меган Маркъл и Амал Клуни са две съпруги на двамата
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Амал Клуни промениха правилата на играта

Меган Маркъл и Амал Клуни са две съпруги на двамата богати и известни мъже. Те са приятелки, тъй като и съпрузите им се познават от много време. Красиви са и всяка е съумяла, в една или друга степен, в сферата, в която работи.

Едната направи всеотдайност в името на любовта и на кралския двор, а другата сполучливо съчетава ролята и на майка, и на юрист.

Въпреки че Меган към този момент не снима сериали, тя не се трансформира в безгласна писмен знак, в красиво бижу на своя брачен партньор . След като го подари с първи правоприемник, тя се завръща в центъра на вниманието с дела и позиции, които пази.

Ако гледаме единствено визията им, някои биха нарекли Меган и Амал трофейни съпруги - хубавици с богати и известни съпрузи, които са тяхната най-голяма горделивост. Но с дейностите и държанието си двете дами съумяха да покажат, че този вид държание към този момент не е на мода .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Авг 4, 2019 в 12:00 PDT

Според Tatler, дамите до принц Хари и Джордж Клуни са образец какви са модерните съпруги - добре изглеждащи, със свои упоритости и цели и финансово самостоятелни.

Да си жена на прочут мъж носи своите изгоди, само че освен от финансова панорама точка. Това ти дава опцията да приказваш и да стигаш до доста хора , силата да промениш в случай че не целия свят, то най-малко една дребна част от него. И Меган, и Амал се възползват от нея, всяка по своя метод.
 Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора, графиня Софи и тайният проект в помощ на херцогинята
Един за всички, всички за Меган

Новата най-хубава другарка на брачната половинка на Хари

А това, че са основали семейство с мъже, по които доста дами въздишат, е още един бонус, нещо като спомагателна мотивация за другите дами - с цел да бъдат и те като тях, с цел да осъществен и те своите фантазии.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Amal Clooney Inspo (@amal_clooney_inspo) на Авг 7, 2019 в 8:36 PDT

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР