Меган и Хари официално са се отказали от своите кралски

...
Меган и Хари официално са се отказали от своите кралски
Коментари Харесай

Как Чарлз посочи на Меган в първата си реч къде ѝ е мястото

Меган и Хари публично са се отказали от своите кралски отговорности и към този момент живеят в друга страна, където би трябвало да градят новия си живот сами

Новият крал на Англия - Чарлз III - последователно стартира да уляга в своята роля. Днес след кончината на обичаната си майка той се появи пред обществото дружно със брачната половинка си кралицата-консорт Камила. Монархът дружно с жена си отпътува за Бъкингамския замък, където двамата бяха приветствани от фенове на монархията и хора, споделящи тъгата им по огромната загуба на отишлия си монарх, написа изданието " Мари Клер ". 

Още същата вечер се обърна към нацията с публично послание. 

Речта на новия крал се оказа доста трогателна: в нея той уважи паметта на починалата си майка и, абсолютно, загатна и своите близки, а също и разгласи, че херцозите на Кеймбридж ще са принц и принцеса на Уелс. " Знам, че нашите нови принц и принцеса на Уелс ще продължат да въодушевяват и да оказват помощ, ще извърнат внимание на тези, които имат потребност от помощ ", сподели Чарлз III.  

Експертите обърнаха внимание и на различен значим подробност. В речта си Чарлз не съумя да не спомене и своя минимален наследник Хари, само че споменаването му за феновете на Съсексови бе много нееднозначно. 

" Искам също да изразя своята обич към Хари и Меган, които не престават да градят живота си зад граница ", сподели кралят. Неговото изказване бе сметнато за огромен жест във връзка с двойката, чиито връзки с членовете на кралското семейство през последните две години бяха много обтегнати.  

По думите на мнозина наблюдаващи на монархията Чарлз е загатнал Меган и Хари в този звук не инцидентно. Съсексови отпътуваха за Америка през 2020 година, след което постоянно вършиха нееднозначни изказвания, които нанасяха мъчителни удари по репутацията на Уиндзор. 

Наред с това двойката не престава да акцентира родството си с английското кралско семейство и даже участва на Платинения празник на Кралицата. По думите на осведомени източници в своята тирада Чарлз е желал да сложи акцент върху това, че Меган и Хари публично са се отказали от своите кралски отговорности и към този момент живеят в друга страна, където би трябвало да градят новия си живот сами.  

Източник: Блиц
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР