Меган Фокс споделя много лична история в новата си книга

...
Меган Фокс споделя много лична история в новата си книга
Коментари Харесай

Неочакваното и шокиращо признание на Меган Фокс

Меган Фокс споделя доста персонална история в новата си книга с лирика. 37-годишната актриса разказва импровизиран аборт в две стихотворения, включени в Pretty Boys Are Poisonous. В диалог за стихосбирката с Good Morning America, Фокс за пръв път споделя за спонтанния аборт, който е претърпяла дружно с годеника й Machine Gun Kelly.
 Меган Фокс и Pretty Boys Are Poisonous - книга със стихове за тайните на мъжете
Меган Фокс издава тайните на мъжете (в стихове)

Актрисата се разкрива пред света по лиричен метод

" Никога не съм прекосявала през нещо сходно в живота си. Имам три деца, тъй че беше доста мъчно и за двама ни и това ни изпрати на доста диво странствуване дружно и поотделно... пробвайки се да се ориентираме какво значи това и за какво се случи това? ", споделя тя.

В книгата Фокс написа за ултразвук на момиченце на 10 седмици и един ден, като се чуди дали тя не е сбъркала някъде, с цел да се случи това.

“It's not an exposé that I wrote or a memoir... But throughout my life, I have been in at least one physically abusive relationship and several psychologically very abusive relationships. ”

Megan Fox talks to about her new poetry book, “Pretty Boys Are Poisonous ”
— Good Morning America (@GMA)
" Искам да държа ръката ти, да чуя смеха ти, само че в този момент би трябвало да кажа довиждане ", са точните ѝ думи в стихосбирката. Друг ред е за това по какъв начин си показва, че държи бебето, " до момента в който те изтръгват от вътрешностите ми ".

" Ще платя всяка цена ", написа Фокс. " Кажи ми, апелирам, какъв е откупът за нейната душа? "

Междувременно някогашният брачен партньор на Меган Фокс - Брайън Остин Грийн и половинката му гШарна Бърджис приказват в подкаста Whine Down with Jana Kramer за връзките им с Меган Фокс. от която Брайън има трима синове - Ноа Шанън (11 г.), Бодхи Рансъм (9 г.) и Джърни Ривър (7 г.)
 Снимка 618335

" Меган значително е част от живота ни и постоянно ще бъдем свързани с нея поради децата. Така че всички сме семейство и няма неприятни усеща ", разкрива Шарна Бърджис.

" Меган е част от нашия дом ", споделя Грийн. " Когато идва да вземе децата, постоянно остава за по-дълго време и държи Зейн все едно сме едно огромно семейство ", разкрива бившият ѝ съпруг за 16-месечния си наследник, който споделя с Бърджис. " Знаете ли, фамилията се самоопределя явно по разнообразни способи. "
 Меган Фокс изненада почитателите си с алена коса
Новата визия на Меган Фокс

Ето по какъв начин наподобява сексапилната актриса

" Но с нея споделяме толкоз доста и тя в този момент споделя толкоз доста с Шарна и те имат невероятна връзка и другарство, взаимно почитание и обич една към друга. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР