Мегаделото за фалита на КТБ започна по същество. Един от

...
Мегаделото за фалита на КТБ започна по същество. Един от
Коментари Харесай

Делото за фалита на КТБ: Един от адвокатите е обвинен за натиск над свидетел


Мегаделото за банкрута на КТБ стартира всъщност. Един от юристите на Цветан Василев е упрекнат за напън над очевидец, сподели наблюдаващият прокурор Иван Гешев. Подсъдимите са 18 души, като делото против мажоритарния притежател на банката Цветан Василев се гледа задочно, защото се намира в Белград.

Съдът дефинира четенето на обвиняването като тържествена част и изиска всички да станат прави. Адвокатите не се съгласиха. Наблюдаващият прокурор сподели, че случаите на напън и закани над очевидци на обвиняването не престават.

" Има обвиняване против един от юристите на господин Цветан Василев. На този човек съгласно свидетелски показания са му дадени пари по инструкции на Цветан Василев, с цел да " профилактира” очевидеца Лазов. Това е точният термин, който е използван за заплащане на парите. А какво значи " профилактира”, всеки от вас може да си отговори, аз догатки не мога да правя”, съобщи Иван Гешев.Адвокатите отхвърлиха. " Това са следващите тъпотии на господин Гешев, повече няма да говоря”, съобщи бранителят Лазар Карадалиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР