Мега скандал беляза днешното дерби в Бундеслигата между Хофенхайм и

...
Мега скандал беляза днешното дерби в Бундеслигата между Хофенхайм и
Коментари Харесай

Уникален скандал на дербито в Бундеслигата

Мега скандал беляза днешното дерби в Бундеслигата сред Хофенхайм и Байерн (Мюнхен). Двата тима демонстрираха образно по какъв начин футболът може да бъде ослепителен образец за държание, реагирайки по изключителен начин на грозни транспаранти от агитката на баварците по адрес на притежателя на Хофе Дитмар Хоп.

През второто полувреме на няколко пъти последователите издигнаха доста грозни транспаранти с обиди към боса в Хофе, което накара съдията Дингерт първо да прекъсне мача. Спортният шеф Хасан Салихамиджич, новият мощен човек в клуба Оливер Кан, както и част от играчите на отбора от Мюнхен пробваха да усмирят последователите. След повторното повдигане на афектиран транспарант Дингерт реши да прекъсне мача и да изпрати двата тима в тунела. Там изпълнителният шеф на Байерн Карл-Хайнц Румениге и треньорът Ханзи Флик успокояваха Хоп.

След усмиряване на ситуацията футболистите се завърнаха на терена, където последваха невероятните подиуми – в символ на митинг с дейностите на почитателите футболистите на Хофе и Байерн демонстративно си подаваха топката в последните 10 минути под ръкоплясканията на целия стадион. В същото време Хоп слезе на пистата дружно с Румениге и се причисли към ръкоплясканията на играчите след мача.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР