Мег Райън и Дейвид Духовни ще изпълнят главните роли в

...
Мег Райън и Дейвид Духовни ще изпълнят главните роли в
Коментари Харесай

Мег Райън и Дейвид Духовни са бивши любовници в нова романтична комедия

Мег Райън и Дейвид Духовни ще изпълнят основните функции в сантименталната комедия " What Happens Later " ( " Какво се случва по-късно " ). Актрисата също така ще бъде режисьор на кино лентата, заяви " Variety ".

Продукцията е основана на пиесата " Падаща звезда " на американския драматург Стивън Диц. Премиерата на театралната версия ще се състои на Бродуей през 2023 година Диц е и съавтор на сюжета дружно с Кърк Лин и Райън.

" Какво ще стане, в случай че в една късна снежна нощ се сблъскате с някого от предишното? Някой, който в миналото е пазил тайните ви, тъй като доста от дълго време същият този човек е имал сърцето ви ", гласи резюмето.



Филмът споделя историята на някогашните любовници Уила (Райън) и Бил (Духовни), които се срещат за първи път от десетилетия, когато се озовават на заснежено летище през нощта. Уила е останала своенравна, самостоятелна по дух и свободна от всевъзможни връзки, до момента в който Бил премисля живота и връзките със брачната половинка си, с която неотдавна се е разделил, и с щерка си. Единственото, което двамата желаят, е да се приберат вкъщи. С течението на нощта те първо се сближават насилствено, а по-късно са принудени да се върнат към предишното си - към това, което е могло да бъде, и към това, което може би ще бъде още веднъж. Как ще се развият нещата обаче, когато версиите на общата им история не съответстват изцяло?

Снимките за кино лентата ще стартират по-късно през годината в Бентънвил, Арканзас. За Мег Райън това ще бъде втори режисьорски опит след " Итака " от 2015 година В него актрисата си партнираше с Том Ханкс, с който са се снимали в сантиментални филми като " Имате поща " и " Безсъници в Сиатъл ", и със сина си Джак Куейд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР