Медийният магнат и лидер на партия Форца Италия е лекуван

...
Медийният магнат и лидер на партия Форца Италия е лекуван
Коментари Харесай

Берлускони иска да го изписват от болницата и да си отива вкъщи

Медийният магнат и водач на партия " Форца Италия " е лекуван от белодробна зараза и хронична левкемия.

Състоянието на 86-годишния милиардер е устойчиво, въпреки че той към момента има белодробна зараза, обявиха цитираните медицински източници, представени от Българска телеграфна агенция.

Джани Лета, непосредствен консултант на някогашния италиански министър председател, сподели през днешния ден, откакто го посети, че Берлускони е по-добре, в сравнение с е очаквал.

" Разговаряхме и съгласно мен е той е по-добре, в сравнение с си мислех. Може да му пожелаем Честит Великден, тъй като e поел по пътя на възобновяване, да не кажа на възкресението ", съобщи Лета пред кореспонденти.

Също през днешния ден Паоло Барели, водачът на групата на " Форца Италия " в долната камара на италианския парламент, сподели, че третата нощ на някогашния министър председател в интензивно поделение " e минала умерено ". " Берлускони реагира на терапиите, това е доста значимо и ни дава вяра ", добави той.

" Тежко е, само че ще съумея и този път ", сподели през вчерашния ден по телефона медийният магнат на Аугусто Миндзолини, редактор на неговия фамилен вестник " Джорнале ".

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР