Медийна агенция CARAT подписа нов, тригодишен договор за международното партньорство

...
Медийна агенция CARAT подписа нов, тригодишен договор за международното партньорство
Коментари Харесай

JYSK преподписа глобалния си договор с CARAT

Медийна организация CARAT подписа нов, тригодишен контракт за интернационалното партньорство с датската компания за мебели и домашно обзавеждане JYSK Nordic. Компанията е клиент на организацията към този момент от три години и половина. 

JYSK Nordic има 1200 магазина в 21 пазара. През 2017 година на всеки четири дни тя откриваше нов магазин, а в новите дистрибуторски центрове се вложиха милиарди евро.

Партньорството сред JYSK и CARAT до момента докара до сполучливото осъществяване на повече от 1200 акции, чийто послания доближиха до потребителите на марката повече от 18,2 милиарда пъти. CARAT повлия позитивно върху цифровата промяна на JYSK Nordic. Постоянна оптимизация и промени в маркетинговия микс доведоха до повече клиенти и нарастване в приходите. Умението на CARAT да ръководи растежа, да мисли цифрово и да ползва познанията си в областта на търговията на дребно, бяха водещи при взимане на решението за продължение на съдействието сред двете компании, показват в известие нейни представители.

" Ние започнахме своя цифров път, само че би трябвало да продължим да поддържаме повсеместен и интегриран взор върху това по какъв начин да управляваме съвременен бизнес за търговия на дребно на 21 разнообразни пазари. Някои го назовават “omnichannel ”, ние го назоваваме рационален метод за търговия на дребно с акцент върху потребителите. CARAT се потвърди като ефикасен и сигурен спаринг сътрудник, постоянно кадърен да обезпечи мощни резултати на ежедневна база, само че в същото време да мисли и креативен и да провокира границите на нашите качества. Затова чакаме и да продължим своето съдействие с фокус на първо място върху растежа ", разяснява Нилс Вейен, старши вицепрезидент маркетинг и продажби.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР