Медицинският университет - Пловдив ще бъде домакин на десетото издание

...
Медицинският университет - Пловдив ще бъде домакин на десетото издание
Коментари Харесай

Курс по анатомична хирургия ще се проведе в МУ - Пловдив

Медицинският университет - Пловдив ще бъде хазаин на десетото издание на Курс по анатомична хирургия „ От раменна до киткова става и от тазобедрена до глезенна става ”, оповестиха от висшето учебно заведение.

Той ще се организира на 24 и 25 ноември, провежда се взаимно с Българо-италианската фондация „ Черноморско-средиземноморска здравна академия ” (ЧСМА).

В образованието ще вземат участие повече от 20 лектори и модератори от Италия и България.

МУ – Пловдив е показан от проф. Стефан Сивков, проф. Слави Делчев и доцент Стоян Новаков от Катедрата по анатомия, хистология и ембриология; от проф. Владимир Ставрев и ас. доктор Петко Ганев от Катедрата по ортопедия и травматология; от доцент Павел Тимонов – от Катедрата по правосъдна медицина и деонтология и от проф. Мариана Мурджева – началник на Катедрата по здравна микробиология и имунология „ Проф. доктор Елисей Янев “.

Над 20 курсисти от Италия и България ще се включат в профилираното събитие, което ще се предава и онлайн.

Лекциите ще се проведат в 6-та публика на Аудиторния комплекс на МУ-Пловдив, а практическото образование – в Катедрата по анатомия, хистология и ембриология. Лекционната част ще бъде със свободен достъп за студенти и преподаватели от МУ-Пловдив, които демонстрират интерес към засегнатите научни области, оповестяват уредниците.

Официалното разкриване на десетото издание на профилирания курс ще бъде на 24 ноември от 8:30 ч. в 6-та публика на Аудиторния комплекс, допълват от университета.

 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР