Медицински център е приел 21 пациенти с наранявания, от които

...
Медицински център е приел 21 пациенти с наранявания, от които
Коментари Харесай

21 са в болница след преминаване на торнадо в Арканзас

Медицински център е приел 21 пациенти с пострадвания, от които петима са в сериозно положение.  Те са получени от торнадото, което удари региона на Литъл Рок, заяви представителят на болничното заведение Кара Уейд за CNN.

По данни на Националната метеорологична работа в петък следобяд две доказани торнада са връхлетели Арканзас, в това число едно в окръг Пуласки, където се намира Литъл Рок.

В петък чудовищна буреносна система мина през Юга и Средния Запад , пораждайки смъртоносни торнада, които унищожиха домове и търговски центрове, прекатурнаха коли и изкорениха дървета, а минимум трима души са умряли .

В щата Айова бяха доказани още случаи на урагани, в Илинойс падна разрушителна градушка, а в Оклахома пламнаха пожари в трева, провокирани от вятъра, защото буреносната система заплашваше обширна част от страната.

Унищожителното време пристигна в миг, когато президентът Джо Байдън обиколи последствията от смъртоносното торнадо, което връхлетя Мисисипи преди една седмица , и даде обещание, че държавното управление ще помогне на региона да се възвърне.
 Торнадо взе минимум 23 жертви в Съединени американски щати Обновена
Торнадо взе минимум 23 жертви в Съединени американски щати

Стихията е оставила зад 160 км дълга диря от опустошения зад себе си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР