Медицинска сестра от Уелс бе уволнена и ѝ бяха отнети

...
Медицинска сестра от Уелс бе уволнена и ѝ бяха отнети
Коментари Харесай

Медицинска сестра уби от секс пациент и я уволниха – не му оказала първа помощ

Медицинска сестра от Уелс бе уволнена и ѝ бяха отнети правата да упражнява здравна активност, откакто било открито, че пациент е умрял по време на секс с нея на паркинга на болничното заведение, а тя от своя страна не е сторила нищо, с цел да му окаже помощ. Случаят е от януари м.г., само че едвам в този момент добива гласност в страната.
По информация на вестник „ Гардиън “ умрелият пациент е страдал от сърдечна непълнота, като настрана е бил диагностициран и с хронично бъбречно заболяване.
Мъжът, който регулярно посещавал болничното заведение, в която е работила Пенелопе Уилямс, почнал да поддържа интимни връзки с нея през 2021 година до съдбовната вечер през януари 2022 година, когато той умрял по време на половия акт.
По данни на следствието пациентът е спрял колата в паркинга на болничното заведение, където го очаквала Уилямс. Двамата тъкмо се впускали в половата игра, когато мъжът ненадейно рухнал на земята, със смъкнати до глезените панталони.
След като открила, че той не реагира, Уилямс изпаднала в суматоха и решила да се обади на своя другарка, вместо да повика лекари от болничното заведение. Впоследствие било установено, че пациентът е получил инфаркт.
Въпреки че приятелката ѝ неведнъж я посъветвала да извика лекари, 42-годишната здравна сестра решила първо да я изчака да пристигна и едвам тогава да окаже първа помощ. Когато приятелката ѝ най-сетне се появила, видяла мъжа полугол и в безсъзнание, и се обадила на Спешна помощ и полицията.
Пристигналите на място парамедици пробвали да го реанимират, само че без триумф – мъжът към този момент бил мъртъв.
Заради бездействията си Уилямс е била дисциплинарно уволнена, а от Съвета на медицинските сестри и акушерките спрели правата ѝ да упражнява здравна активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР