Медиите във Федерална република Германия публикуваха информация за очаквани проблеми

...
Медиите във Федерална република Германия публикуваха информация за очаквани проблеми
Коментари Харесай

МВнР предупреди българите: Не пътувайте до Германия

Медиите във Федерална република Германия разгласиха информация за предстоящи проблеми със железопътния превоз в страната, в интервала 10.01.2024 година - 12.01.2024 година в това число, по отношение на оповестена предупредителна стачка на немския синдикат GDL, показва българското външно министерство.

Стачните дейности ще продължат от 2 часа сутринта на 10 януари до 12 януари в това число. Това ще докара до съществени разстройства в междуселищния, районния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този интервал. Спешното разписание ще обезпечава единствено доста лимитирано пътешестване на влакове.



Министерство на външните работи съвета българските жители да се въздържат от пътувания, който не са от незабавен темперамент, като ги отсрочат за различен интервал. Всички пасажери, които желаят да отсрочат пътуването си, могат да употребяват своя билет на по-късна дата. Билетът е годен за пътуването до първичната дестинация, даже и с изменен маршрут. Резервациите тук-там могат да бъдат анулирани гратис.

Информация по телефона за настоящата обстановка на трафика и последствията от стачните дейности на GDL върху железопътния трафик може да бъде получена на безплатната гореща линия на тел. номер: 0049 8000-996633.



Гражданите следва да се осведомят за своето пътешестване 24 часа преди заминаването, на интернет страницата на bahn.de, в DB Navigator или на безплатния телефонен номер.

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се свържат с Посолството на Република България във Федерална Република Германия, Берлин или към Генералните консулства на Република България във Франкфурт на Майн и Мюнхен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР