Медиите в Италия отразиха подобаващо сблъсъка между Рома и ЦСКА-София

...
Медиите в Италия отразиха подобаващо сблъсъка между Рома и ЦСКА-София
Коментари Харесай

В Италия: ЦСКА-София спря Рома

Медиите в Италия отразиха уместно конфликта сред Рома и ЦСКА-София (0:0) от футболния шампионат Лига Европа. Те обаче обърнаха повече внимание на неувереното показване на " Вълците ", в сравнение с изявите на футболистите на българския отбор.

" ЦСКА-София спря Рома: единствено 0:0 на " Олимпико ", написа в " Гадзета дело Спорт ". " Грозна Рома не съумя да реализира освен това от 0:0 в семейството си на ЦСКА-София и пропусна опцията да оглави еднолично класирането в групата ", написа още в репортажа за мача.

" Беззъби Джалороси " е заглавието на " Футбол Италия ". " Рома не съумя да пречупи ЦСКА-София в нулево реми на " Олимпико ", като даже рискува да загуби мача. Хенрик Мхитарян нацели напречната греда ", написа още изданието.

" Рома - ЦСКА-София 0:0. Мхитарян нацели греда, Джеко влезе, само че не съумя да помогне ", написа в " Кориере дело Спорт ".

" Бавно движение, прекалено много неверни решения в последните тридесет метра и малко проблясъци от тима на Фонсека, който след обичайните ротаци и сложното начало, този път не съумя да промени инерцията на мача в края. Добър дебютен мач за сезона за Смолинг, Борха Майорал изглеждаше комплициран ", добавя авторитетното издание.

" Рома - ЦСКА-София 0:0: Джалоросите не блестяха на " Олимпико ", е заглавието за дуела на " Скай Италия ". " В мача на " Олимпико " на Рома липсваше централизация, с цел да реализира освен това от 0:0 с ЦСКА-София. Най-добрата опция пропусна Мхитарян, който нацели гредата в средата на първото полувреме. През втората част Фонсека пусна Джеко, Педро и Пелегрини на терена, само че резултатът не се промени ", се споделя още в репортажа.

фото ЕПА/БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР