Медиите съобщават за брутално убийство в Московска област, чиито жертви

...
Медиите съобщават за брутално убийство в Московска област, чиито жертви
Коментари Харесай

Синът и тъщата на руски музикант са убити край Москва: подробности за трагедията СНИМКИ

Медиите оповестяват за брутално ликвидиране в Московска област, чиито жертви са членове на фамилията на съветския музикант Стас Намин, създател на рок групите „ Цветя “ и „ Парк Горки “.

Според канала TG SHOT, вечерта на 18 октомври в частна къща в село Крюково в региона на Истра в Московска област 30-годишният наследник на Намин, режисьорът Артем Микоян, и неговата баба, 85-годишната Полина Ткаченко са открити с голям брой прободни рани.

Разследването откри, че членове на фамилията са почивали в дачата. Въпреки очевидните престъпни условия за гибелта им, в къщата не са открити следи от опозиция или битка.

Според канала всичко е недокоснато, на пръв взор е явно, че повода за двойното ликвидиране не е обир.

Вторият наследник на Намин, Роман Микоян, беше отведен в полицейското ръководство по съмнение за осъществяване на закононарушението. Сега проверяващите го разпитват.

 Стас Намин със синовете си

На фотографията: Стас Намин със синовете си Артем и Роман

В къщата, където е осъществено двойното ликвидиране, работят чиновници на Следствения комитет. В интернет към този момент се появиха фрагменти от мястото на престъплението.

Отбелязва се, че обвиненият самичък е извикал полицията в дачата. Предполага се, че закононарушението е осъществено от Роман Микоян под въздействието на опиати.

Известно е, че Артьом Микоян е кинематограф и художник, правнук на държавника на Съветския съюз Анастас Микоян.



На фотографията: Роман Микоян

Роман Микоян е осиновен наследник на водача на групата " Цветя ". Стас Намин се дами за майка му Галина, когато момчето е единствено на една година.

През 2007 година, според SHOT, Роман към този момент е осъждан за шофиране в нетрезво положение, довело до гибелта на човек. Той блъсна учителка по математика на зебра на улица Профсоюзная в Москва. И получи две години условно.

Осиновеният наследник беше началник на компанията Skyeer, злоупотребата му с субстанции беше причина за чести кавги със фамилията му. Често се озоваваше в престъпни обстановки.

Причината за спора, довел до гибелта на двама души, е нежеланието на Роман Микоян да се откаже от опиатите, написа каналът. Това са го помолили членовете на фамилията му преди нещастието.

„ По време на разпита Роман призна, че всичко е било в мъгла и даже не си спомня по какъв начин е умъртвил баба си и брат си “, написа SHOT.

Самият Стас Намин към този момент разяснява фамилната покруса.

„ Току-що разбрах за това, това е ужасна покруса! Рома в никакъв случай не е бил мой наследник, той е наследник на някогашната ми брачна половинка Галина от първия й брак. Той постоянно е бил безсрамник и лицемерен човек “, сподели той в изявление за Gazeta.Ru .

Според музиканта той в никакъв случай не е считал Роман за родственик, той бил „ неподобаващ и невисок “.

Намин посочи, че не е общувал с него от доста години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР