Мечтата на Тим Кук да превърне iPad в еквивалент на

...
Мечтата на Тим Кук да превърне iPad в еквивалент на
Коментари Харесай

Новият iPad Pro е със спецификации на мощен компютър

Мечтата на Тим Кук да трансформира iPad в еквивалент на компютър продължава да се разпростира в цялостен мащаб с одеве оповестените от Apple iPad Pro модели.
 Apple iMac и всичко за новия модел с М1 чип
С какво ще ни изненада новият iMac

И на кой различен артикул на Apple наподобява

Те в огромна степен резервират дизайна и чувството на предходните iPad Pro вариации, само че оферират някои в действителност значими усъвършенствания, които просто няма по какъв начин да пренебрегнем.

Новите модели още веднъж идват с 11-инчов или 12.9-инчов екран, само че по-големият към този момент разчита на mini-LED технология.
 Снимка 528140

Нареченият от Apple Liquid Retina XDR Display дава обещание доста по-висок контрастност и по-висока бляскавост на изображенията.

Подсветката му разчита на 10 000 диода, като за съпоставяне можем да кажем, че предходния модел разполагаше със единствено 72 диода.

Важно е да отбележим, че по-големият модел е и малко по-дебел с профил от 6.4 милиметра, до момента в който дебелината на 11-инчовия iPad Pro e едвам 5.9 милиметра.
 Снимка 528142

Другата огромна вест е, че фирменият чип М1, който виждаме в новите модели MacBook, iMac и Mac Mini, към този момент e част от iPad Pro.

Към него има варианти за 8GB RAM и до 512GB вградена памет и 16GB RAM и до 2TB памет, което приравнява характерностите на таблета с тези на много мощен компютър.

Новите таблети също по този начин оферират 5G съгласуваност, само че могат да бъдат закупени и единствено в Wi-Fi вид.
 Снимка 528141

Задната камера също е изменена, като в нея виждаме два датчика - главен 12-мегапикселов подобен с бленда f/1.8, втори 10-мегапикселов датчик с необятен ъгъл и LiDAR датчик.

Предната камера е още по-добре пригодена за видео диалози. Сензорът в нея с 12 мегапиксела и ъгъл на обсег от 122 градуса, а функционалността Center Stage се грижи постоянно да сме в центъра на изображението.

Ако в фрагмента влезе още един човек, камерата автоматизирано отдалечава обсега си, с цел да побере и него.
 Снимка 528139

Новите таблети ще влязат в продажба в края на месец май, като цената на 11-инчовия модел с Wi-Fi ще е 799 $ и 999 $ за модел с 5G.

По-големият вид с Wi-Fi ще коства 1099 $ или 1299 $, в случай че желаеме той да разполага и с 5G.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР