Мечтата на 14-годишния Кристиян от Пловдив е да стане пожарникар.

...
Мечтата на 14-годишния Кристиян от Пловдив е да стане пожарникар.
Коментари Харесай

Мечтата на 14-годишния Кристиян от Пловдив е да стане пожарникар

Мечтата на 14-годишния Кристиян от Пловдив е да стане пожарникар. Любовта към огнената специалност се ражда преди повече от 4 години, когато неговата майка го води на футболен мач, с цел да усети страстта от играта. 

Крис е впечатлен от огромната алена кола, която обезпечава сигурността на терена и от този момент до в този момент не пропуща самодейност и съревнование на пловдивската пожарна. Качва се на автомобила със специфичен режим на придвижване и след неописуемата страст, пожарникарите го прибират с нея до дома му. 

Момчето е с ДЦП, само че макар компликациите в напредването които изпитва, подпомаган от мама, поставя невероятни старания да усъвършенства своята двигателна интензивност. На първи юни - празника на детето, Кристиян бе на лекоатлетически стадион, където се организират надпреварите сред огнеборците от цялата страна и възхита гледаше конкуренцията по пожароприложен спорт сред тях. 

С откровената си детска усмивка той им показа, че се надява някой ден да работи в оперативния център, с цел да приема сигналите и да оказва помощ на хората!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР