Тежка сватба се задава в Игри на волята“. Културистът Николай

...
Тежка сватба се задава в Игри на волята“. Културистът Николай
Коментари Харесай

Нова тежка сватба на хоризонта

Тежка женитба се задава в " Игри на волята “. Културистът Николай Костадинов предложи брак на дългогодишната си другарка Елена Маринова с пръстен с голям елмаз за няколко хилядарки, а отговорът на неговата възлюбена е повече от сладкодумен.

" ДА! Обичам те и постоянно ще е по този начин! Ти си моята поддръжка, моята мощ и индивидът, който ми дава обич и топлота. Ти си доказателство, че същинската и чиста обич съществува. Онази, която те зашеметява й оставя без въздух. Завинаги твоя! “, изрично удостовери пред своя фаворит и целия свят чернокосата хубавица, която работи в салон за хубост в столичния Студентски град.

Новината за стяганата женитба провокира възторг измежду приятелите на влюбената двойка. Сред първите честитили на Николай и Елена бяха Денислава, Крум и Михаела от " Игри на волята “. Кой ще кумува, къде ще бъде празничното празненство и с какъв брой посетители, занапред ще се взема решение и прецизира.

Предложението за брак Костадинов прави в испанския град Валенсия. Изборът не е по никакъв начин инцидентен - тогава Николай взе участие в влиятелен интернационален конкурс по културизъм, в който печели сребърен орден.

" В категория над 25 индивида приключих втори. Като бях надвит от абсолютния първенец на надпреварата. Пътят беше доста дълъг и доста бодлив, изключително без треньор. Но имах поддръжка непрекъсната и даже моменти не я заслужавах от моя сателит в живота. Обичам те в този момент и вечно. Започваме да пишем история “, показа културистът, който е в щастлива връзка с хубавата Елена повече от пет години.

Малко преди този момент Николай стана безспорен балкански първенец по културизъм в своята категория на интернационално съревнование, провело се София, напомня HotArena.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР