Мечтана работа може би вече е разкрита. Бизнесмен и милиардер

...
Мечтана работа може би вече е разкрита. Бизнесмен и милиардер
Коментари Харесай

Милиардер предлага мечтаната работа на невероятен остров

Мечтана работа може би към този момент е разкрита. Бизнесмен и милиардер предлага да заплаща на щастлива двойка £160 000 (183,713 евро) годишно, с цел да живее на частния му карибски остров. Офертата е за работа на цялостен работен ден.

Двойката би трябвало да следи и поддържа един от Британските Вирджински острови, част от Карибските острови, както и да разпространява трансформацията му от строителна площадка в първокласен парадайс.

Неговите непрекъснати поданици и инфлуенсъри би трябвало да споделят опит от живота на „ площадката на милионера “ в обществените медии.

Изискването е претендентите да изпратят видеоклип в TikTok, който да бъде прегледан от медийния екип на притежателя.

Името на островът се пази в загадка. Перфектните претенденти би трябвало да имат доста опит в региона. Те също по този начин ще бъдат натоварени да ръководят работата на оборудванията и събитията, до момента в който планът бъде приключен, с цел да могат вложителите и гостите да дойдат преди края на 2024 година



Джордж Ралф Дън от организацията за асортимент на Феърфакс и Кенсингтън също се стреми да притегли претенденти за своята компания. Той счита, че ще бъде мъчно да се намерят хора с опит с толкоз първокласно място и умения за влияние над феновете.



Той твърди, че работата със заплата от 160 000 английски лири дава опция на двойката да направи острова собствен и се пошегува, че би кандидатствал, в случай че не е претрупан със задачата да откри идеалните претенденти.



„ Ще би трябвало да реалокират целия си живот на новото място, само че това е страхотна работа, поради която да промениш живота си.

„ На островите в близост има имения Ричард Брансън и Лари Пейдж, тъй че тази област е детска площадка за милиардери. Собственикът желае да подчертае хубостта на мястото и това е голяма част от тази роля. Те ще би трябвало да го снимат и по-късно да оставят собствен личен отпечатък върху това по какъв начин всичко наподобява и работи, “ добавя Дън.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР