Мечтаете ли си да живеете в малко градче в подножието

...
Мечтаете ли си да живеете в малко градче в подножието
Коментари Харесай

Ваканция за книгомани: Работете в книжарница в Шотландия за една седмица

Мечтаете ли си да живеете в малко градче в подножието на шотландските хълмове? И да работите в дребна и уютна книжарница от 9:00 до 17:00? Имаме идеалното предложение за вас - The Open Book. 

Това неповторимо място се намира в Уигтаун - града на книгите - и даже е ситуирано край морето.

Идеята за книжарницата The Open Book е на американската писателка Джесика Фокс, някогашна служителка в NASA. На 24-годишна възраст тя се влюбва в Уигтаун и загърбва остарелия си живот един път и вечно.

" Всеки, който пристигна в The Open Book, има сходна реакция към Уигтаун, не съм единствено аз - разяснява Фокс пред Си Ен Ен. - Това е магично място. То предлага всичко, на което бихте се надявали от едно странствуване до Шотландия. "

Какво ви чака, в случай че решите да наемете The Open Book?

Всеки посетител ще работи към 40 часа седмично, като домакинът обезпечава всичко нужно – преносим компютър, безвъзмездна интернет връзка, екип от доброволци и продавачи в книжарницата, както и два велосипеда съвършени за обиколки на покрайнината.

Но най-важното е, че всеки посетител има достъп до всички книги в книжарницата.

Имайте поради обаче, че мястото е наето за няколко години напред. Чака се дълго, тъй че в случай че решите да извършите резервация, не губете време.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР