Мечтаете ли да имате време за себе си? За някои

...
Мечтаете ли да имате време за себе си? За някои
Коментари Харесай

Масажен стол у дома – удобство или полезна инвестиция

Мечтаете ли да имате време за себе си? За някои хора това може да е разходка в планината, СПА или „ пътешестване във времето “ с книга в ръка. Във всички случаи обаче, времето за нас самите, е отдадено на почивката. Умението да почиваме пълноценно е от извънредно значимо значение за цялостното ни здравословно положение. Ежедневието ни сервира спомагателни стресови фактори, които вършат грижата за себе си още по-важна. Добрата отмора ни прави устойчиви на стрес и постоянни физически. За да успокоим препускащите мисли първо е належащо да успокоим тялото.

Жените имат характерни здравословни проблеми, които изискват особено внимание. Затова и за тях е по-важно да се концентрират върху релаксацията за лечебни цели. Дали става дума за необяснима болежка в таза, следродилна меланхолия, нежелано тегло или хормонални съмнения от менопаузата – женската физиология има потребност от присъщи грижи. На всеки стадий от живота си дамите са изправени пред неповторими провокации и по тази причина е значимо да отделят в допълнение време за грижа за себе си и своето здраве. Във все по-интензивното всекидневие, за тях е от извънредно значение, да се грижат редом за своето физическо и психическото здраве. Един от най-предпочитаните способи за разпределяне и справяне със напрежението е масажа.

Масажът на дълбоки тъкани (особено върху долната част на тялото) е отличен за кръвообращението. Той може да обезпечи и мощен подтик на лимфния дренаж. Масажът на долната част на гърба и краката, който предизвиква притока на кръв, в допълнение облекчава синдрома Постановление на Министерски съвет и обвързваните с менструацията болки и конвулсии. Той може да облекчи напрежението в гърба и таза, както и да обезпечи по този начин нужната релаксация.

Добрият масаж е безвредна, релаксираща, неинвазивна алтернатива за повишение на цялостния комфорт и здраве. Най-хубавото е, че към този момент има изключителни благоприятни условия, с помощта на които не е нужно да ходите в студио за масаж, с цел да си извършите добър масаж. Ако сте заета жена с претрупан график, сигурно ще предпочетете масаж в уюта на дома си или на работното място.

Персоналния масаж когато и да е е едно от преимуществата на масажния стол. Той може също да играе съществена роля при лекуването на няколко положения, както и да усъвършенства кръвообращението, психологичното здраве и цялостното физическото положение. Едновременно прелестен и лечебен, положителният масажен стол сигурно може да замести човешкото допиране.

Масаж от главата до коленете и в допълнение за ходилата (изключително потребно за дами, които през целия ден са в обувки на висок ток) предлага FOCUS - масажен стол от ново потомство Komoder 2021. Той е оборудван с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за повсеместен масаж на гърба. FOCUS II употребява новата масажна система в " L " от 135 см, като е измежду моделите с най-дългите масажни системи.

Креслото дава цялостен масаж с въздушно пресиране (рамене, тил, седалка, ръце, крака). Разработено е по специфична технология, която включва авансово сканиране на тялото в него. Независимо от височината, този фотьойл се приспособява уместно, с цел да даде масаж на врата и извънреден масаж на ходилата (рефлексотерапия). Идеална за стимулиране на нервните центрове, функционалността рефлексотерапия е с тройни ролки за масаж на ходилата. Специалната приставката за краката се удължава, с цел да дава отговор на другите височини на потребителите. Тази функционалност е желана от хора, които имат болки в краката или хора, които прекарват доста време в изправено състояние.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР