McLaren разпространи първата информация и снимки на новото си пазарно

...
McLaren разпространи първата информация и снимки на новото си пазарно
Коментари Харесай

McLaren показа GTS

McLaren популяризира първата информация и фотоси на новото си пазарно предложение GTS, което съгласно компанията заменя GT в продуктовото портфолио на марката.

От McLaren споделят, че GTS ще предложи на потребителите типична за суперспортните коли динамичност, само че комфорт и опция за ежедневна употреба.

Двигателят на McLaren GTS е четирилитров, V-образен, осемцилиндров, който е в положение да генерира оптималната мощ от 635 конски сили, което е с 15 повече спрямо GT. GTS също по този начин е с 10 кг по-лек спрямо автомобила, който наследява, като общият му индикатор е 1520 кг.

По отношение на динамичното показване на GTS, който е с напълно карбонова структура, интелигентно адаптивно окачване и карбон-керамични спирачни апарати, от McLaren споделят, че той е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди и от 0 до 200 км/ч за 8.9 секунди.

McLaren към този момент приема поръчки за закупуването на GTS, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР