McLaren P1 е една от първите хиперколи, които предлагат комбинирането

...
McLaren P1 е една от първите хиперколи, които предлагат комбинирането
Коментари Харесай

Продава се първият произведен McLaren P1

McLaren P1 е една от първите хиперколи, които оферират комбинирането на бензинов мотор с електромотор, като дружно с Ferrari LaFerrari и Porsche 918 са определяни за Светата Троица на суперавтомобилите. Ако по някаква случайност притежавате Ferrari и Porsche, само че ви липсва McLaren P1, то Silverstone Auctiones имат чудесна оферта.



Първият създаден P1 е разгласен за продажба на уеб страницата им, като не се загатва цената, която се желае, само че пък за сметка на това се разказват много детайлности свързани с автомобила. Той е създаден през 2013 година, като досега е минал едвам 5900 километра, а през 2018 година е получил нова батерия.



Последното прекосяване през сервиз е било през миналата година, а съгласно описанието колата е имала двама притежателя, от едно и също семейство. Видимо от фотосите, жълтият P1 няма някакви забележки, а дружно с колата идва и писмо, персонално от нейния дизайнер – Франк Стивънсън.



За феновете на техническите данни ще споменем, че колата разполага с битурбо V8 бензинов мотор, както и електромотор, чиято оптималната мощ доближава 916 конски сили, а оптималният въртящ миг 900 нютон метра. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 2.8 секунди, а оптималната скорост е 347км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР