Mazda обнови модела си CX-5. С подобрения и нова структура на

...
Mazda обнови модела си CX-5. С подобрения и
нова структура на
Коментари Харесай

Mazda CX-5 с подобрения и ново оборудване

Mazda обнови модела си CX-5. С усъвършенствания и нова конструкция на оборудването, японският SUV става по-привлекателен през моделната 2022 година. Новият CX-5 се различава образно от предшественика си чрез промени в предната и задната част.

В допълнение има нов избор на режим на шофиране, оптимизации в динамичността на шофиране и годноста за ежедневна употреба, нови функционалности за сигурност и по-диференцираната гама от продукти които в допълнение усъвършенстват модела.

С новия комутатор за режим на шофиране Mi-Drive (Mazda Intelligent Drive Select за бензинови мотори с автоматизирано и i-Activ задвижване на всички колела) поведението на Mazda CX-5 2022 при шофиране може да се адаптира към персоналните желания на водача и настоящите пътни условия.

„ Skyactiv-Vehicle Architecture “ също намира своя път в SUV, който обезпечава към една трета от всички продажби на Mazda в международен мащаб. С целенасочено по-нататъшно развиване на каросерията, окачването на колелата и седалките, тя има за цел да увеличи комфорта на пасажерите и да способства за шофиране без отмалялост. Друга нова характеристика е намаляването на шума от пътната настилка, изключително върху груби повърхности като трошляк.

Новото начело - решетката на радиатора и характерният претекст на крилото изглеждат по-триизмерни и затова по-мощни, а фаровете и задните светлини също са преработени. Цветът циркон пясъчен металик добавя гамата от външни бои. Съществуващата гама от линии на оборудване се уголемява с три разновидността, които имат за цел да изразят своя индивидуален темперамент с фини разлики.

Гамата задвижвания включва два бензинови мотора Skyactiv-G и два дизела Skyactiv-D, които според от двигателя могат да се комбинират с предно и задвижване на всички колела, както и с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична предавателни кутии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР