Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя

...
Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 27 април

Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя Буюклиева и дует " Мания " ще събере във Военноморския клуб млади гении от Варна.

Спасителен транспортен съд „ Протео “ от състава на дивизион кораби със спомагателно предопределение прави корабоплаване по план „ Повишаване на качествата на Военноморски сили за подводни интервенции “.

Класирането ще бъде оповестено на 31 май до 17:00 ч., а срокът за потвърждаване на класираните деца е от 01.06.2023 година г. до 09.06.2023 година

Паметта на едно от известните имена във варненската журналистическа гилдия - Албена Ангелова (Марашлиева), ще бъде почетена на следващия ден с премиера на книга с нейни стихотворения. На 28 април Албена щеше да навърши 50 години.

Графити актьори ще изрисуват трафопостове в неприветлив тип, които се намират в разнообразни елементи на Варна. Преобразяването на обектите и превръщането им в същински творби на изкуството на процедура е реализирането на плана „ Градообитатели “.

" Нощно кино " ви кани с пиво в ръка с един от най-талантливите художници на България - Калоян Илиев - Кокимото и Блок 3 от спортната късометражна стратегия на Международния София филм фест.

Голям клон се стовари върху кола поради мощния вятър във Варна

Голям клон е паднал върху кола поради мощния вятър във Варна. При случая, който е станал към 08.00 часа през днешния ден, са нанесени материални вреди на транспортното средство и няма потърпевши хора. Счупено е задното стъкло на колата, която се е намирала на ул. „ Любен Каравелов “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР