Майката на мой приятел през целия си живот е спазвала

...
Майката на мой приятел през целия си живот е спазвала
Коментари Харесай

Никой не може да се скрие от собствената си отрова ~ Ричард ГИЪР

Майката на мой другар през целия си живот е спазвала здравословен режим. Никога не е пила алкохол, не е опитвала никаква нездравословна храна, всеки ден е правила физически извършения, постоянно е била преносима и дейна, взимала е добавките, предписвани от лекаря, в никакъв случай не е излизала на слънце без слънцезащитен крем. Грижила се е за своето здраве и е полагала всички вероятни старания. Днес тя е на 76 години, има рак на кожата, рак на костния мозък и остеопороза в тежка форма.

Бащата на моя другар хапва бекон след бекон, маже масло върху маслото, реди сланина върху сланина, в никакъв случай, в действителност в никакъв случай не е спортувал, всяко лято се пече на слънце до момента в който кожата му безусловно хване „ коричка ”. Той живее живота си на цялостни обороти. Живее го по този начин, както го схваща, а не по този начин, както го поучават другите. Днес той е на 81-на, а докторите споделят, че здравето му е като на младеж.

Знаете ли, никой не може да се скрие от личната си отрова. Тя съществува и ще ви откри, по тази причина ще го кажа с думите на майката на моя другар, тя към момента е жива: „ Ако знаех, че животът ми ще свърши по този метод, бих го живяла оптимално наслаждавайки се на всичко, което ми споделяха да не върша! ”

Никой от нас няма да се измъкне жив от този живот, по тази причина апелирам ви, не се отнасяте надменно към себе си. Яжте вкусна храна. Разхождайте се под слънчевите лъчи. Гмуркайте се в океана. Споделяйте истините, които криете в сърцето си като скъпоценни съкровища. Бъдете глупави. Бъдете благи. Бъдете ексцентрични. За друго, просто няма време…

Ричард Гиър

Източник:
Снимка (заглавна): W Magazine February 2016 - Richard Gere by Peter Lindbergh

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР