Майката на момичето признава, че не е познавала бившия й

...
Майката на момичето признава, че не е познавала бившия й
Коментари Харесай

Проговори мъжът, в чийто багажник откриха трупа на Криси, смълча с тези думи

Майката на момичето признава, че не е познавала някогашния й другар, само че счита, че бил изцяло естествен човек

Преди 5-6 години е комплициран завършек на връзките сред убитата 32-годишна Кристина и сътрудника й 34-годишният Калоян. Това излиза наяве от техни близки, които са знаели за връзката им, осведоми bTV. 

Майката на жертвата научила за случилото се от полицията. 

" Нищо не знам, детето ми си отиде ", през сълзи от двора си проплаква тя.

Майката споделя, че не знае какъв е някогашният другар на щерка й.

„ Нормален, какъв “, съобщи тя.

Проговори и мъжът, в чиято кола е отрито тялото на 32-годишната жена. Човекът разкри, че е споделил със обвинения преди няколко дни, че му се постанова да остави колата на паркинг при автосевиз.

Съседка на убитата описа, че тя е била благо и положително момиче:

" От дете я познавам, аз съм някогашна детска учителка, тя беше в моята група. Беше затворено момиче, само че сме в положителни връзки с цялото семейство. Те всички са по-затворени ", съобщи Надежда. 

Появиха се и фрагменти от мястото, където е бил открит автомобилът с натрупа на жертвата. Той е бил паркиран пред дворно място в столицата, наоколо до автосервиз. 

Тялото е намерено в багажник на автомобил, закаран в столичен автосервиз в четвъртък вечер. Жертвата се споделя Кристина и е работила в офис на мобилен оператор. Заподозреният е неин сътрудник. 

Жената е имала терзания за сигурността си и е оставила записка, на която е написала, че в случай че нещо й се случи, властите би трябвало да търсят избран човек. Тя е показала точно името на Калоян, на 34 години. 

Жертвата и обвиненият са имали лични отношения. Кристина е била убита, а след това сложена в багажник. Тялото обаче е открито не в автомобила на жертвата или обвинения, а в трета кола.

В автомобила на Кристина са открити портмонето й, както и нейни документи. 

По непотвърдена информация Калоян е минал през полиграф, който не е издържал. Той е бил арестуван в четвъртък на " Ломско шосе " след прекъсване за инспекция. Имал е спътница във возилото с него, тя е боен.

Калоян е бил спокоен от самото начало.  Пред проверяващите е споделил, че не знае нищо по случая.
 Майката на жертвата научила за случилото се от полицията
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР