Майката на Кристиано Роналдо - Долорес Авейро, разкри, че се

...
Майката на Кристиано Роналдо - Долорес Авейро, разкри, че се
Коментари Харесай

Майката на Роналдо разкри, че се бори с раково заболяване

Майката на Кристиано Роналдо - Долорес Авейро, разкри, че се бори с раково заболяване за повторно в живота си. Пред португалска телевизия тя съобщи, че към този момент е претърпяла интервенция и сега ѝ е назначено лекуване.

" Бях оперирана в Мадрид, претърпях лъчетерапия и в този момент се боря за живота си! ", съобщи тя и добави, че в началото е крила информацията от фамилията и най-близките си.

Долорес е на 64 години и един път към този момент излезе победител в борбата с подлата болест. През 2007 година тя бе оперирана поради открит рак на гърдата.

Тогава лекарите я увериха, че проблем с другата гърда няма. В знак на признателност Кристиано Роналдо подари 120 000 евро на центъра, в който майка му се лекуваше и оказа помощ за построяването на съвременна клиника за битка с онкологични болести.

Футболистът на " Ювентус " и майка му постоянно са показвали близки връзки. Тя постоянно е била до Роналдо при най-големите му триумфи и при загубите му. Тъй като не съумя да отпразнува дружно с португалеца 34-ия му рожден ден на 5 февруари, тя ще му гостува в Торино през идващите дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР