Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК.

...
Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК.
Коментари Харесай

Майката на криптофараона Тренчев - мултимилионерка! Илияна Алипиева стилистка на Деси Радева

Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК. Илияна Алипиева е вносителка на „ Бенетон ”, „ Макс Мара ”, „ Долче и Габана ”, „ Дзеня ” и още над 30 ВИП фешън марки у нас.
Майката на депутата има над 30 бутика в центъра на София и в огромните молове в България.
През 2017 година тя влезе в медийното пространство с един скандал към първата дама на България Десислава Радева. Тогава брачната половинка на президента се появи в " Евксиноград " в компанията на Бриджит Макрон с рокля на " Долче и Габана ", която се оказа, че е взела чартърен точно от Алипиева.

Тогава в профила си във Facebook бизнесдамата разгласява фотография същата рокля, а по-късно написа и коментар: " " Много мощен дебют на Първата Дама като хазаин. Безупречна визия и съвършено държание. Поздравления, Dessy Radeva! "
Разпространено беше, че Илияна Алипиева е измежду съветниците по жанр на дамата на президента за тоалетите ѝ, откогато е стъпила на " Дондуков " 2. През 2017 година Радева даже ѝ благодари в профила си още след визитата в Брюксел, когато бе накипрена в дантелена рокля на наша дизайнерка.
ПИК научи още, че връзките сред майката на Антон Тренчев и брачната половинка на президента се влошили в края на първия мандат на Радев. Двете към този момент не били толкоз близки, а Алипиева не отговаряла за стайлинга на първата дама.

Според наши източници бизнесдамата отговаряла за облеклото още доста обществени персони у нас. Сред тях е и водещата на бТВ Цветанка Ризова. Според слуховете това е и повода журналистката обратно в годините да кани Тренчев като постоянен посетител в предаването си " Лице в лице ", където той се изявява като специалист в битката с корупцията.














Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР