ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща

...
ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща
Коментари Харесай

ИТН очаква ДПС да кумуват за нова сглобка

ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща монета  - след изборите ще се прегърнат и целунат още веднъж уста в уста, ще се оженят, а от Движение за права и свободи ще кумуват. Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов в декларация от трибуната на Партийния дом в последния работен ден на 49-то Народно заседание.

По думите му общото усещане е, че 49-то Народно събрание би трябвало да си върви. Много хора, които участват в този момент в Народното събрание, би трябвало да си вървят. Толкова доста кавги, неистини, некоалиция, сглобка, която породи омерзение и ненужната смяна в Конституцията слага унизително състояние всички институции в България, заключи Балабанов животът на Народното събрание.

Според него се оказва, че Кирил Петков, Лена Бориславова, Никола Минчев са упрекнати във имитация (визирайки случая по - б.р.) и може би скоро ще излезе с решение да им се повдигне обвиняване. Благодарение на Политическа партия имаме 3 тунела над Шипка и пет моста над река Дунав. Всичко, до което се допряха Политическа партия в политиката е подправено, счита Станислав Балабанов.

По думите му единственото същинско нещо в 49-то Народно заседание било  Сбогом на 49-тия подправен парламент и се надяваме в 50-тия парламент истината да победи, приключи Балабанов декларацията от името на парламентарна група.
 Никола Минчев подготвен да спомага на прокуратурата по проблема
Никола Минчев подготвен да спомага на прокуратурата по проблема " Да запазим Корал "

Отрича да е взел участие в отписването на Кирил Петков от дружеството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР