Майката на Кирил Петков му нанесе тежък психологически удар и

...
Майката на Кирил Петков му нанесе тежък психологически удар и
Коментари Харесай

Киро остана без подкрепата на най-важната жена в живота си! Майка му му обърна гръб

Майката на Кирил Петков му нанесе тежък психически удар и още веднъж му обърна тил, написа Ретро. Пенсионерката Венета отказала да се прибере от Канада в родната България, с цел да поддържа единствения си наследник.

Бившата библиотекарка предпочела да остане да се радва на сладкия си живот в първокласния си дом в градчето Виктория, Британска Колумбия, вместо да бъде до Петков в изборните му несгоди. Каква е повода госпожа Петкова да не дохвъри в България, не се знае, само че на изборите през предходната година, когато партията на сина й стана първа политическа мощ, тя бе неразделно до него.

Тогава Венета си беше пристигнала по неотложност и придружаваше сина си по доста от изявите му в столицата. Едновременно с това агитираше мощно за него и Асен Василев в обществените си мрежи. Въпреки че по това време към момента не бе пенсионирана и й се наложило да си вземе отпуск, с цел да бъде до наследника си, тя била подготвена на всевъзможни жертви, с цел да са дружно – нещо, което на тези избори не се случи.

Очевидно Венета е предпочела да продължи да се грижи за растенията в градината си, вместо да пристигна в родината си и да бъде в интерес на околните си. Любопитна детайлност е, че през август, когато дамата на Петков – Линда, бе в продължение на 3 седмици на почивка в родната й Канада, тя по този начин и не откри време да се срещне със своята свекърва, а избра да споделя почивката си единствено в компанията на своите кръвни родственици. Сладкарката не спря да споделя фамилни снимки с трите си дъщери, сестрите си и цялата фамилия, само че на нито един от тях Венета не присъстваше.

В навечерието на изборите пък Петков не пропусна да се изясни в обич не на жена си, а на майка си. Той разгласява своя детска фотография, на която е в обятията на родителката си, и показа, че постоянно е разчитал доста на нея.

Родителите на Kиpил от дълго време живеят разграничени. Той и баща му Петко Петков се връщат от Канада у нас още през 2007 година, само че Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина. Тя остава да работи като началник на клон на известна и огромна библиотека в провинция Британска Колумбия в Канада, където се пенсионира преди броени месеци с над 2 бона пенсия. И след края на стажа си пловдивчанката не се прибра в родната си страна, въпреки синът и да бе половин година отпред на страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР