Майката на 18-годишната Николета Корондилева от Хасково, която загуби битката

...
Майката на 18-годишната Николета Корондилева от Хасково, която загуби битката
Коментари Харесай

Покъртителен жест: Майка на загинало от рак момиче дари част от събраните за лечението ѝ средства на 4 болни деца!

Майката на 18-годишната Николета Корондилева от Хасково, която загуби борбата с рака, подари част от събраните в акции за лекуването й средства на 4 заболели деца.
18-годишната ученичка от Природоматематическата гимназия не съумя да се пребори с рака след 2-годишна борба с подлата болест и умря в края на януари т.г. Момичето страдаше от Сарком на Юинг - извънредно нападателен рак на костите, който поразява деца в тийнейджърска възраст и бързо образува метастази.
Днес майката на Ники - Росица Ленкова е превела по 13 214 лв. за Ива, Дани, Крис и Дани. Всички те са деца от Хасково с разнообразни диагнози, чиито лекуване и терапия се нуждаят от спомагателни пари, оповестиха от Община Хасково.

"Пожелавам им да бъдат здрави, да не се отхвърлят да се борят, доста шанс и безгрижни слънчеви детски дни ", сподели Ленкова.

Майката е заявила също по този начин, че прави подаяние и на центъра за деца и младежи с увреждания "Марина ". То ще бъде изразходвано за построяването на сензорна стая. Размерът на дарението ще да стане прочут, откакто от центъра показват проектосметка за стаята.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР