Майкъл Уайт бе спечелил само един мач този сезон преди

...
Майкъл Уайт бе спечелил само един мач този сезон преди
Коментари Харесай

Марк Уилямс отпадна рано от Шампионата на Обединеното кралство


Майкъл Уайт бе спечелил единствено един мач този сезон преди началото на Шампионата на Обединеното кралство по снукър, само че това не му попречи да се саморазправи с трикратния международен първенец Марк Уилямс с 6:2 и да се класира за третия кръг в Йорк.

Уайт, който има трофеи в Shootout 2015 и “Пол Хънтър Класик” 2017, бе считан за един от най-обещаващите млади гении в джентълменския спорт, само че от този момент претърпя жесток срив на формата и увереността си. 28-годишният уелсец бе изгубил шест от седемте си мача този сезон преди началото на UK Championship, само че поредно отстрани Фъргал О’Брайън и двукратния първенец Уилямс.

Former world champion @markwil147 has potted a few scorchers over the years.

One for the collection... #baizeofglory @betway pic.twitter.com/6Cc4KsYYSl
— World Snooker (@WorldSnooker) December 1, 2019
Брейкове от 65, 75, 52, 81 и 64 изведоха Уайт до триумфа над по-именития си съотечественик, за който е известно, че от много време насам не поставя особени старания да поддържа спортна форма край зеленото сукно.

“Брилянтно показване от моя страна. Много съм омекотен и разчувствуван, тъй като се връщам към формата, в която желая да бъда. Първият мач беше доста значим, тъй като претърпях редица ранни отпадания в предходните шампионати. Чудех се дали не съм изживял към този момент най-хубавите си дни. Не си припомням по кое време за последно съм се класирал за трети кръг. Надявам се да се любувам малко повече на мачовете, тъй като доста ми харесва да играя на централната маса”, сподели щастливият Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР