Майкъл Кейн дава на феновете си шанса да притежават частица

...
Майкъл Кейн дава на феновете си шанса да притежават частица
Коментари Харесай

Майкъл Кейн продава емблематични вещи на търг

Майкъл Кейн дава на почитателите си шанса да имат парченце от него посредством движимости и картини от персоналната му сбирка, които ще бъдат продадени на търг тази година.

88-годишният артист ще се раздели със собствен часовник Rolex, който се чака да бъде продаден за към 12 хиляди $, сбирка от подписи, както и кино постери, в това число от лентата „ Зулу “, с която прави пробива си в киното, и от кино лентата „ Алфи “, за който е номиниран за „ Оскар “, „ Златен глобус “ и БАФТА.

Търгът е проведен от аукционната къща Bonhams. Оттам оповестяват, че измежду предметите, които ще бъдат продадени, са също и картина на Лорънс Лоури от 1920 година, както и друга на Марк Шагал. Именно те са и с едни от най-високите планирани цени от оповестените движимости. Чифт очила с емблематичната за артиста рамка също ще бъдат продадени.

Средствата от портрет на Майкъл Кейн, нарисуван от английския художник Линкълн Таунли, ще бъдат дадени за щедрост на Националното сдружение за предварителна защита на жестокостта към деца във Англия.

„ Ще е много мъчно да се разделя с толкоз доста скъпи елементи от живота и кариерата си, само че е точният миг да продължа напред. Надявам се, че тези сувенири ще доставят на новите си притежатели също толкоз наслаждение, колкото и на нас “, оповестява Кейн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР