Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот - това

...
Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот - това
Коментари Харесай

Министър Ангелкова мина по червения килим в нощта на Оскарите и се снима с най-големите звезди

Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот - това са част от звездите, с които министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали, че се е снимала на празненство преди раздаването на „ Оскар”-ите.

За мен е огромна чест да съм тук на юбилейната 90-та гала по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събит...
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 5 март 2018 година
„ На паметното за Холивуд събитие „ Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Майлък Дъглас и Гал Гадот - звездата от “Бързи и яростни” и "Жената чудо”. Срещнах се и с Чадуик Боусман, който прави невероятна роля в “Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за “Оскар” Самюел Л. Джаксън и с именития Стивън Спилбърг”, написа Ангелкова.

Искаш по-плътни устни? Виж какво ти предлага Edna.bg този месец и пробвай!

На паметното за Холивуд събитие “Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата о...
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 4 март 2018 година
„ С огромния Силвестър Сталоун говорихме за хубостта на България и за гордия дух на българите”, написа Ангелкова в различен пост, съпроводен със фотоси със Сталоун.

С огромния Sylvester Stallone говорихме за хубостта на България и за гордия дух на българите.
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 3 март 2018 година
„ За мен е голямо наслаждение да участвам за втора поредна година в персонално качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди формалното събитие на аления килим имах опцията да беседвам с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо Ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Маконъхи, които доста харесват България”, написа още в профила си министър Ангелкова.

За мен е голямо наслаждение да участвам за втора поредна година в персонално качество на церемонията по връчване на Оскари...
Публикувахте от Nikolina Angelkova в 3 март 2018 година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР