Майка твърди, че бебето й е останало с червени подути“

...
Майка твърди, че бебето й е останало с червени подути“
Коментари Харесай

Малко дете, покрито с „червени бръчки“ минути след като майка му го изкъпа с бебешкия шампоан на Asda

Майка твърди, че бебето й е останало с „ червени подути “ петна по главата единствено минути откакто е употребило бебешкия шампоан на Asda и то се нуждаеше да бъде откаран по неотложност в болница.

Натали Матиас споделя, че е била ужасена, когато минути след къпане по главата на нейното 19-месечно бебе се появили „ надигнати и подути “ петна, които били „ горещи на досег “.

23-годишната, която живее в Малвърн, Уорчестършър, сподели, че е употребила нова бутилка шампоан Little Angels на Asda, когато е къпала Хейзли, артикул, който са употребявали постоянно от раждането му. Тя сподели, че дребният Хейзли е изпитвал толкоз мощна болежка, че е претърпял „ срив “ и е бил толкоз „ смутен “, че Натали е решила да закара дребното си в болничното заведение в Малвърн в неделя, 25 февруари.

Asda споделят, че имат са продали повече от 250 000 бутилки през последните 12 месеца и прибавиха, че не са имали докладвани сходни произшествия. Те споделиха, че продуктът е дерматологично упълномощен от Skin Health Alliance.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР