Майка се ожени за осиновения си син, който е с

...
Майка се ожени за осиновения си син, който е с
Коментари Харесай

Майка се ожени за осиновения си син, който е с 31 г. по-млад от нея 



Майка се ожени за осиновения си наследник, който е с 31 години по-млад от нея, след което се втурва да избави и останалите си 5 деца.

53-годишната музикантка Айсилу Чижевская Мингалим хвърля специалистите от отдела за " Закрила на детето " в потрес, когато се омъжва за 22-годишния си осиновен наследник Даниел Чижевски. Двойката си сподели " да " на гала в ресторант в Казан, Република Татарстан, на 20 октомври.


Айсилу се грижи за Даниел, откогато той е на 14 години. Според локалните медии, тя го е осиновила, откакто се среща с него в дом за сираци, където давала уроци по пеене, пишат английските Mirror и The Sun. Оказало се, че двамата споделят една и съща пристрастеност – музиката.

Служители от отдела за протекция на детето са лишили от Мингалим още пет осиновени деца - четири девойки и едно момче. Айсилу обаче се бори да си ги върне и споделя, че някои от тях са били върнати в домове за деца, до момента в който други са отишли при членове на фамилиите им. 53-годишната жена има и биологичен наследник от предходен брак.

Певицата споделя пред локални медии, че романсът ѝ с Даниел почнал, откакто го взела вкъщи от сиропиталището: " Нашата връзка е съвършена. Не можем да живеем един без различен. Намираме се на една и съща вълна. "

Айсилу почнала да осиновява деца, откакто се срещнала със сираци по време на кино план на телевизионна станция в Татарстан, написа ladyzone. bg. В момента майката възнамерява да избяга от Татарстан и желае да вземе брачна половинка си и да си върне осиновените деца, с цел да ги води в Москва, " където ще могат да живеят свободно ".

Бракът на Чижевская с 22-годишния ѝ доведен наследник провокира разногласия в Република Татарстан, като някои го назовават " срам " за нацията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР