Майка от Стара Загора се оплака в социалните мрежи, че

...
Майка от Стара Загора се оплака в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Майка се оплака от насилие над детето й в градина в Стара Загора

Майка от Стара Загора се оплака в обществените мрежи, че детето й е удряно в детската градина . Във Facebook дамата разгласява и фотоси, на които ясно виждат следи от принуждение върху лицето на 7-годишното момче . Детето е разказало, че е бито от госпожата в групата, защото не е слушало до момента в който са били на двора. Екипи на Община Стара Загора посетиха детската градина, с цел да ревизират случая.

Съмнения за пердах в детска градина: Родител взе детето си със синини (ВИДЕО)

Майката споделя, че момченцето е затворено в стая и е удряно е по цялото тяло. Директорът на детската градина Мариана Кутина отхвърли над детето да е осъществявано принуждение:

" Учителката описа, че детето е показало оригиналничене. Започнало е да бяга в двора на детската градина, тя е направила опит да извика детето - то не се е отзовало. Все отново благодарение на помощник-възпитателката децата са събрани и са прибрани в детската градина. Тъй като това става сега, в който децата е трябвало да се прибират за обяд, с цел да поговори уединено с детето, тя е решила да отидат в тази стая с цел да го успокои. ", изясни директорката.

Възпитателка в детска градина предизвиква децата да се бият (ВИДЕО)

В детската градина има и деца със характерни потребности, описа заместник-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова:

" Градината е насочена за деца със специфични просветителни потребности. Във въпросната група 4-та има едно дете с аутизъм. Много тежка е обстановката за осъществяване на какъвто и да е учебен, образователен и най-много за запазване на живота и здравето на децата. ", разясни Сотирова. Тя добави още, че учителката е извикана за изясняване на събитията и че в описа й има извиняващи условия. Бащата на 7-годишното момче е отвън страната. Заместник-кметът изясни, че са отправяли предложение към майката детето да посети психолог, тъй като било с по-неовладяно държание, само че тя отказала.

Продължава работата по изясняване на случая, не е ясно дали майката ще подаде тъжба в полицията. 
  По тематиката Отново експанзия: Побойник удари плесница на фелдшерка Депутат стана очевидец на експанзия на пътя Съмнения за пердах в детска градина: Родител взе детето си със синини (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР