Майка от Благоевград трети ден търси отчаяно дъщеря си Полина.

...
Майка от Благоевград трети ден търси отчаяно дъщеря си Полина.
Коментари Харесай

Бандитът Пампи отвлече студентка от Благоевград, майка я издирва отчаяно - Топ новини


Майка от Благоевград трети ден търси обезверено щерка си Полина. 22-годишната студентка изчезнала мистериозно в петък, оповестява struma.com.

Тръгнала на лекции и повече не се върнала. Забелязана е в компанията на криминалнопроявения рецидивист Пламен Иванов, с прякор Пампи. Снимка на Полина и мъж до нея обикаля Facebook.

 „ Тръгна на лекции, всичко беше наред, само че не се прибра в петък, през сълзи споделя ужасената жена. 

Предполагам, че този я е завлякъл в Гърция, тъй като ми се обади един път и сподели, че е добре, само че като че ли някой и диктуваше какво да приказва. Знаете ли кой е този човек на фотографията – Пламен – Пампи, можете да си визиите какво може да се случи с детето ми.

Тя неотдавна излезе от болница, не е добре. Лесна жертва може да стане. Днес звънях и се включи гръцки оператор. Моля всички, които имат информация да ми се обадят. Детето ми е в заплаха. Депозирах тъжба във Lторо ръководство на Министерство на вътрешните работи, уповавам се и те да търсят “, проплака мощно разтревожената майка, уплашена, че щерка и е забелязана с Пампи.

Рецидивист, сериен нападател и изедник на дами, апаш и наркодилър. Преди години той извърши пет набези и грабежи на дами в кварталите „ Запад “ и „ Ален мак “ в регионалния център, служейки си със мощ и закани. Част от дамите бяха удряни и ритани, до момента в който Пампи успее да открадне чантите им. 

Последното нахлуване над жена бе грубо. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, до момента в който успее да грабне чантата и.

Лежа в пандиза, а в богатото си кримидосие има и присъди за опиати и обири. Има 4 условни осъждания.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР