Майка на две деца е останала с неприятни полу-перманентно татуирани

...
Майка на две деца е останала с неприятни полу-перманентно татуирани
Коментари Харесай

Тя си направи микроблейдинг, но остана шокирана от резултата СНИМКИ

Майка на две деца е останала с неприятни полу-перманентно татуирани вежди, откакто неквалифициран гримьор провали процедурата й с микроблейдинг.

Кристал Уайнсток от Хюстън е заплатила 340 $ за вървежната процедура, при която с инструмент, който на процедура наподобява на химикалка с наклонено острие с 10-12 дребни игли в края, внимателно надрасква повърхността, сходно на порязване от хартия. Иглата на инструмента за микроблейдинг доста тънко вгради медицински пигмент върху епидермисния пласт за кожата с леки одрасквания, като от перо. Това основава фини, реалистични и естествени реснички с тънкостта на косъм.

След процедурата веждите би трябвало да наподобяват красиви и спретнати за дълъг интервал от време, несъмнено, в случай че се подходи вярно. За страдание обаче при Кристал процедурата се провалила, а повода е незапознат чиновник в салона за хубост.

" Аз съм заета майка и ми лишава доста време, с цел да се погрижа и за веждите си. Мислех, че микроблейдингът е страхотна концепция. ", споделя дамата от Хюстън и добавя: " Оказа се ужасна концепция, като видях, че гримьорът ме е татуирал до половината чело, макар че сподели, че знае по какъв начин да свърши работата вярно. ".

Ето по какъв начин е изглеждала преди да се подложи на микроблейдинг:



В края на процедурата гримьорката, която е правила микроблейдинга, е споделила на Уайнсток да не се отчайва, като се огледа в огледалото. " Когато хвърлих взор в огледалото, не можех да допускам на очите си. Беше ужасяващо! На идната заран след процедурата щерка ми влезе в стаята ми, с цел да ме разсъни и се изплаши! ", споделя Кристал.

Уайнсток споделя, че се усеща унизена от случилото се с нея и се надява другите да не създадат същата неточност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР