Майка на четири деца разкри как е успяла да свали

...
Майка на четири деца разкри как е успяла да свали
Коментари Харесай

Майка на четири деца разкрива тайната на загубата на тегло, след като изхвърли повече от седем камъка

Майка на четири деца разкри по какъв начин е съумяла да смъкна половината от телесното си тегло и да усъвършенства стройната си, здрава физика. Джема Хан живее в Мандура, Западна Австралия и през 2021 година тежеше съвсем 16 стоуна и половина.

Тя искаше да направи фрапантна смяна в метода си на живот и по тази причина 37-годишната се причисли към австралийското тегло загуба общественост The Healthy Mummy, след намиране на онлайн реклама. Тя стартира да се храни с пълноценна диета посредством предписания в приложението и откри нова обич към плуването и домашните тренировки.

Това беше напълно друго прекарване за някогашната йо-йо диета, която беше прекарала доста време пробва фешън диети и ненавижда тялото си. През февруари 2022 година тя претърпя две огромни превантивни интервенции за рак, откакто разбра, че има ген BRCA1. Възстановяването й беше дълго и мъчително и означаваше, че е спечелила стоун и половина. Шест месеца по-късно, откакто още веднъж стартира здравословен метод на живот, тя загуби съвсем пет камъка, съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР